Du får tyvärr vänta lite med att dejta pappor i Dream Daddy

Du får tyvärr vänta lite med att dejta pappor i Dream Daddy

Dream Daddy, spelet där du spelar en ensamstående pappa som dejtar andra ensamstående pappor, borde ha släppts i förrgår, den 13e juli. Flera timmar efter att midnatt kommit och gått hade spelet dock ännu inte dykt upp, varpå pappa-törstande gamers världen över gick i taket. Detta inkluderar väl valda delar av PC Gamer-redaktionen, undertecknad inräknad.

En förklaring kom dock via spelets officiella Twitter där en av utvecklarna Vernon Shaw berättar om varför de tvingats skjuta upp spelet. Som man kanske kunde gissa så berodde förseningen på att spelet helt enkelt inte var redo för primetime, speciellt då flera stora buggar upptäcktes nära inpå släppet. Teamet valde således i sista minuten att fortsätta arbeta på att göra färdigt spelet istället för att släppa en ofärdig produkt, och det får vi ju såklart ge dem en eloge för.

Du kan läsa hela meddelandet här:

Dream Daddy on Twitter

We’re so sorry, we weren’t able to get the game out tonight. Here’s a note from @VernonShaw explaining in detail.

Inget nytt släppdatum har utannonserats ännu så du får tyvärr vänta ytterligare lite innan pappa-dejtandet kan börja. Jag vet att det här är jobbigt men vi lider alla tillsammans och det är tillsammans vi kommer ta oss igenom den här svåra tiden.

Om skribenten

Profilbild på Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar