Om berättelsen i Battlefront II

Om berättelsen i Battlefront II

Ett av de största klagomålen som riktades mot Star Wars: Battlefront (spelet av Dice, inte Pandemic Studios) var den totala frånvaron av engagerande innehåll för den ensamma spelaren. Inför uppföljaren har därför svenska Dice tagit hjälp av kanadensiska EA Motive (som nyligen fick rejäla förstärkningar av Bioware Montreal) och i den nya trailern nedan berättar de om den till synes rätt ambitiösa enspelarkampanjen i Battlefront II.

Spelaren tar rollen som Iden Versio, en av imperiets lojala elitsoldater. Hennes far är amiral vilket placerar rejäla förväntningar på hennes axlar, och ett av de stora målen med berättelsen är att få oss att förstå varför Iden gör som hon gör och vad hon tror på. Sedan tidigare vet vi också att kampanjen författas av Walt Williams, mannen bakom den hyllade storyn i Spec Ops: The Line, vilket höjer våra förväntningar ytterligare ett försiktigt snäpp.

Star Wars: Battlefront II släpps den 17 november, och om du vill veta ännu mer om spelet rekommenderar vi att du styr kosan till närmaste tidningskiosk och plockar upp det senaste numret av vår tidning. Här är den nya storytrailern för Battlefront II.

Star Wars Battlefront II — The Story of an Imperial Soldier | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/star-wars-battlefront-ii-ps4/ Star Wars Battlefront II tells a new story through the lens of Commander Iden Versio. See it for yourself November 17 on PS4!

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar