Life is Strange får en uppföljare

Life is Strange får en uppföljare

Förra torsdagen nåddes vi av det beklagliga beskedet att Square Enix planerar sälja danska Hitman-studion Io Interactive. Sedan dess har vi dock också fått ta del av betryggande rykten som hävdar att Hitman-varumärket kommer stanna hos Io, och att den andra Hitman-säsongen fortfarande är under utveckling.

Jag var nog inte den enda som även ägnade franska Dontnod en välvillig tanke under den här karusellen, en annan studio som också utvecklat ett episodbaserat spel för Square Enix räkning. Förmodligen av just den här anledningen har man valt att avslöja att Dontnod just nu utvecklar ett helt nytt Life is Strange-spel, och att originalet dessutom spelats av hela tre miljoner spelare.

Det nya spelet kommer inte närvara på årets E3-mässa, och vi får inte heller reda på vilken form uppföljaren kommer ta. Om du fortfarande inte provat Life is Strange så är den första episoden gratis att spela på Steam, och en tv-serie baserad på spelet ska också vara under utveckling just nu.

Här är en video där Dontnod förmedlar de goda nyheterna.

A special message from DONTNOD Entertainment

As a thank you to the over 3 million of you who bought our game, we’d like to share some special news with you… Read more on our official blog: http://bit.ly/DNEMessage

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar