Det verkar som att pc-versionen av Destiny 2 försenas

Det verkar som att pc-versionen av Destiny 2 försenas

Igår kväll premiärvisade Bungie och Acitvision de första spelsekvenserna från deras kommande lootshooter Destiny 2 via Twitch. Vi fick reda på en massa fina detaljer om både ditten och datten, men det mest överraskande var att pc-versionen inte kommer släppas på Steam och liknande plattformar, utan istället vara exklusiv för Blizzards onlinetjänst Battle.net.

Sedan tidigare vet vi att det planerade lanseringsdatumet för Destiny 2 är den 8 september, men nu verkar det plötsligt som att pc-versionen kan komma att anlända senare än så, vilket ju känns känns som en liten detalj vi borde ha fått reda på mycket tidigare. Det slutliga datumet kommer fastställas ”under de kommande veckorna”.

– Vi har inte förbundit oss till ett datum för pc-lanseringen ännu, men hos Bungie är vi fast beslutna att göra pc-versionen så bra som möjligt, sade Destiny 2-regissören Luke Smith till våra engelskspråkiga kollegor.

– Vårt partnerskap med Blizzard och vår närvaro på Battle.net gör att vi vill försäkra oss om att spelet får den tid det behöver, det behöver gräddas i ugnen för att bli en utsökt brödbit när det väl kommer ut.

Under gårdagens stream utlovade Bungie också en spelbar betaversion av Destiny 2 någon gång under sommaren, men vem vet om det också gäller oss pc-spelare vid det här laget. Här är gårdagens presentation i dess helhet om du missade den.

YouTube

No Description

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar