Saints Row 2 ges bort gratis på GOG

Saints Row 2 ges bort gratis på GOG

Gratis är ju gott. Har jag hört, i alla fall. Speciellt när man inte ens måste sätta sin fot utanför dörren för att få det som är gratis, som i det här fallet. Volitions klassiska sandlådepangare Saints Row 2 är gratis på GOG nu, och allt du behöver göra är att logga in på ditt konto och lägga till spelet i ditt bibliotek någon gång under de kommande 48 timmarna (förmodligen närmare 47 i skrivande stund).

Jag tror inte att jag någonsin spelat Saints Row 2. Däremot har jag för mig att jag hört att pc-versionen inte direkt är världens bästa (i alla fall när spelet var nytt) men hej, det är ju gratis, så det är ju bara att ladda ner och prova. GOG meddelar också att Saints Row 4 gjort senkommen GOG-debut tillsammans med expansionen Gat out of Hell, och bägge titlarna ingår i den pågående Deep Silver-rean.

Utöver Saints Row-spelen (exkluderat det allra första) får vi också ta del av fina erbjudanden för Risen-serien, Metro-spelen, Deadlight: Director’s Cut och Sacred 2 Gold.

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar