Free-to-play-spelet Solforge stängs ner inom kort

Free-to-play-spelet Solforge stängs ner inom kort

Har du hör talas om  kortsamlaren Solforge? Inte jag heller, så det är kanske inte så överraskande att få reda på att free-to-play-spelet stänger ner den 31 januari. Det lämnade early access så sent som i slutet av förra våren efter nästan tre års utveckling, så det smärtar antagligen rejält för utvecklarna hos Stone Blade Entertainment.

Du kan läsa deras avskedsmeddelande här. Justin Gary, vd hos Stone Blade Entertainment, ber om ursäkt för de som känner sig svikna av nedläggningsbeslutet, och försäkrar oss om att teamet verkligen givit sitt allt till projektet.

Han säger också att de ”inte är färdiga med att utforska Solis-världen” och att man för diskussioner med potentiella partners som kan ta över rättigheterna till varumärket, och förhoppningsvis se till att Solforge återvänder någon dag och blir ”bättre än någonsin”.

Man kan fortfarande spela Solforge via Steam, men ni gör antagligen bäst i att låta bli dlc:t.

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar