Ny stor uppdatering till Gwent

Ny stor uppdatering till Gwent

Vem älskar inte gwent? Jag älskar gwent.

Så pass mycket att jag beslöt mig för att spela in en fruktansvärt lång intrycksvideo om CD Projekts nya fristående gwent-spel för några veckor sedan. Gwent: The Witcher Card Game är fortfarande bara tillgängligt i stängd betaform, men CD Projekt bjuder in mer och mer folk hela tiden så det är bara att registrera sig och hoppas på det bästa.

Nu har Gwent fått en massiv uppdatering. De fullständiga noteringarna hittas här, men i korthet består nyheterna av hela 20 nya kort, rankade onlinematcher (låses upp vid level 10), nya premiumkort, buggfixar, finslipning och sist men inte minst ett omdesignat progressionssystem som CD Projekt förklarar i videon här nedan.

Den största skillnaden jämfört med tidigare att man numera inte enbart får erfarenhetspoäng för att vinna matcher, utan även ronder inuti matcherna. Det nya levelsystemet ger också nya belöningar varje gång man levlar upp, exempelvis nya kort eller annat godis ur farbror CD Projekts generösa påse. Om du är över level 10 i det gamla systemet kommer du tyvärr bumpas ner till level 10, detta för att det nya systemet är mycket långsammare.

GWENT: THE WITCHER CARD GAME | Player Progression Redesigned

Website: https://www.playgwent.com Facebook: https://www.facebook.com/PlayGwent Twitter: https://twitter.com/PlayGwent Instagram: https://www.instagram.com/cdpred Twitch: https://www.twitch.tv/cdprojektred

Om skribenten

Profilbild på Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar